Amsterdam
+31 85 0186139
info@fashionicon.nl

Retourbeleid

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je retour dien je aan te melden via een mail aan info@fashionicon.nl Je krijgt dan het bedrag van het product of volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor Nederland circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fashionicon.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wanneer er betaald is met een giftcard ontvang je shoptegoed en geen contant geld.

Let op: Er gelden andere voorwaarden voor hygiëne producten, zoals zwemkleding waarin de bescherming niet verwijderd mag zijn (geweest). Wij geven geen garantie op stenen, glitters, kralen, knopen, schoudervullingen en pillen van de stof. Alle producten dienen ongedragen te zijn. 

 

Hoe retourneer ik mijn pakket?

 

Volg eerst de instructies op de aangeleverde pakbon.

 

1. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd worden.
2. Zorg ervoor dat er geen andere sticker of adres op jouw pakket zit.
3. Zorg ervoor dat wij kunnen zien wie de afzender is. Voeg jouw (ingevulde) pakbon toe. Pakbon kwijt? Stuur ons een mailtje en wij sturen je een nieuwe toe!
4. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket. Zie onderstaand het retouradres.
5. Breng je retourpakket naar een POST NL en reken het retourpakket af. Deze kosten in Nederland zijn ongeveer €7,25 per pakket, afhankelijk van welke bezorgdienst je kiest. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten.
6. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.
7. Terugbetaling zal binnen maximaal 14 dagen na ontvangst en controle plaatsvinden.
8. lET OP: Producten uit de Fashion Outlet kunnen niet retour gestuurd worden. Heb je vragen over aan artikel? Stuur ons dan een Whatsapp!

 

Retouradres:
My Parcel T.a.v. retour FASHION ICON

Postbus 442 2130 AK Hoofddorp My Parcel is niet alleen onze bezorgdienst maar handelt ook onze retouren af.

 

 

 

De waardering van fashionicon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 21 reviews.
×